Camere de supraveghere cu infrarorsu

Un set de camere de supraveghere cu infrarosu sunt ideale pentru instalat in cadrul unui sistem profesional folosit in securizarea unui obiectiv pe timpul noptii sau aflat intr-o zona mai putin luminata. In prezent astfel de dispozitive functioneaza cu succes intr-o gama larga de kit-uri instalate in aplicatii rezidentiale sau  comerciale.

Avantajul de a utiliza un astfel de echipament consta in acoperirea cu succes a supravegherii video indiferent de conditiile de lumina in zona, functionand precis chiar si atunci cand sunt conditii de iluminare 0 Lux. Securizarea unei locatii este foarte importanta si de aceaa trebuie sa avem in vedere instalarea si montajul de dispozitive ce pot vizualiza normal pe timpul noptii, cand conditile de lumina sunt slabe.

Ce este lumina infrarosie ?

Lumina infrarosie este lumina pe care ochiul uman nu o poate vedea. Aceasta lumina se mai regaseste si sub denumirea de radiatie infrarosie, fiind produsul a unui obiect sau corp cald. Cu cat acestea emit cat mai multa caldura, cu atat nivelul de radiatie infrarosie care se emite este tot mai mare.Cele mai mari obiecte producatoare de lumina infrarosie sunt uneori cele care produc lumina vizibila in cantitati mari ( Exemplu: un bec aprins, un radiator sau o plita incinsa).

In general aceste camere sunt prevazute cu modulul de led-uri infrarosii in carcasa camerei, dar in afara lentilei , pentru a oferi capturi de informatii in timpul noptii sau in regim de intuneric, chiar si in caz de lumina inregistrata 0 Lux.  Masuratorile de caldura ale infrarosului de caldura  infrarosu pentru corpurile din zona supravegheata nu sunt conditionate de caracteristicile meteo.  Camerele cu infrarosu au capacitatea de a reda imagini distincte chiar si atunci cand  in locatie intervin conditii de ceata, praf sau fum. Densitatea acestora  nu repezinta un pericol pentru vizibilitatea rezultata.

Cand lumina in locatie este la un nivel scazut, modulul in infrarosu se porneste pentru a putea prelua imagini in alb si negru. In rest cand lumina este saturata, camera functioneaza perfect inregistrand imagini color.

Care este cea mai buna camera cu infrarosu?

Alegerea unei camere cu infrarosu trebuie sa fie efectuata in functie de cerintele dumneavoastra si specificul zonei supravegheate. Nu este indicat sa cumparati o camera ce poate captura imagini in intuneric complet de la 100 de metri daca cea mai mare lungime a locatiei nu are mai mult de 50 de metri. Un factor foarte important in cantarirea alegerii unui model este cantitatea de lumina pentru care poate oferi capturi de calitate. Aspectul numarului de led-uri folosit pentru camera este un alt criteriu ce trebuie sa stea la baza unei achizitii. In functie de zona supravegheata trebuie sa fie montate si instalate camere potrivite, astfel incat sa nu folositi camere camere de putere mare acolo unde nu este necesar.

Unde se foloseste supravegherea in infrarosu?

Aceste modele de camera au aplicabilitate atat la exterior cat si la interior. Sunt putine modele care se pot folosi atat la interior cat si la exterior. Diferenta majora dintre cele doua moduri de instalare este ca cele de exterior au nevoie sa aiba un grad de protectie mai mare care sa asigure produsul daca se lucreaza in conditii meteo nefavorabile sau sub presiunea prafului din atmosfera. Daca alegeti sa instalati la exterior o camera ce nu este destinata sa lucreze astfel, puneti in pericol integritatea dispozitivului si securizarea locatiei in cauza. Datorita presiunilor cauzate de intemperii sticla camerei se poate deteriora, si astfel sa deterioreze si lentila camerei.

Oferta noastra de camere supraveghere cu infrarosu este foarte variata si are aplicabilitate pentru o serie mare de distante vizibile. Fie ca sunt cu lentila fixa sau varifocala, daca sunt instalate corespunzator intr-o situatie pe masura, acestea vor realiza o securizare completa.

Un  sistem de supraveghere locuinte dotat cu altfel de camere este ideal de folosit cand doriti sa asigurati locuinta sau afacerea proprie. Avand grade de protectie ce acopera riscul de a lucra sub presiunea intemperiilor, se pot captura imagini in conditii de iluminare minime pentru orice anotimp din an.