Camere supraveghere

Instalam si comercializam camere supraveghere de interior, exterior, ip si speed dome. In societatea moderna camerele de supraveghere sunt indispendabile deoarece reduc in mod substrantial infractionalitatea, permitandu-va in acelasi timp sa va supravegheati afacerea fara sa fiti prezent in mod constant la locatia unde va desfasurati activitatea. Din aceasta categorie puteti alege cele mai vandute tipuri de camere supraveghere de pe piata.

Aceste camere de supraveghere pot fi accesate,setate si controlate de la distanta prin reteaua internet cu ajutorul telefonului, tabletei sau computerului.

Societatea noastra instaleaza si comercializeaza camere supraveghere exterior de buna calitate folosite pentru supravegherea locatiilor exterioare cum ar fi hale, parcari, spatii comerciale. Acest tip de camere sunt dotate cu carcasa rezistenta la ploaie, ninsoare, ceata si lovituri, senzor infrarosu pentru filmare pe timp de noapte, lentila fixa sau varifocala ce permite reglarea distantei pana la tinta, meniu cu ajutorul caruia se poate seta camere pentru diferite conditii de luminozitate. Camerele supraveghere exterior poseda o claritate a imaginii data de numarul de linii TV. Va recomandam sa alegeti o camera de minim 800 linii TV daca doriti o calitate buna a imaginii.

Daca insa doriti sa va supravegheati locuinta sau biroul, atunci apelati la noi cu incredere, avem cea mai buna ofera de camere supraveghere interior. Mici, discrete, cu design elegant, pot fi montate in orice colt al incaperii care se doreste a fi monitorizata video. Acest tip de camere de interior sunt dotate cu leduri infrarosu pentru filmare nocturna sau in conditii de luminozitate minima. Lentila poate fi fixa, varifocala sau neinclusa, rezolutia unei astfel de camere ajunge pana la 1000 de linii TV, asigura o claritate decenta a imaginii pe timp de noapte atunci cand tinta se afla la 10-15m.
Daca incaperea in care doriti sa instalati camera de supraveghere de interior prezinta conditii avansate de umezeala va putem recomanda o camera supraveghere interior cu protectie avansata.

Camerele supraveghere speed dome reprezinta cea mai buna alegere daca doriti sa urmariti o tinta in miscare, acest tip de camere dome au capacitatea de a se roti atat la 360 cat si la 180 de grade, viteza de rotatie este suficient de mare astfel incat sa nu pierdeti nici un detaliu.

Un tip deosebit de camere de supraveghere il reprezinta camerele ip. Rezolutia acestui tip de camere ip este digitala, calitatea imaginii este deosebita la distante mari (rezolutia este digitala si se masoara in megapixeli), sunt recomandate pentru supravegherea supermarketurilor sau a halelor in care lucreaza multe persoane si este necesar sa surprindeti orice detaliu.

Daca doriti o ofera personalizata sunteti rugati sa ne contactati telefonic sau prin email si va vom recomanda un pachet de camere de supraveghere care se incadreaza atat in bugetul dvs cat si in standardele de calitate impuse. Consultanta telefonica este absokut gratuita, le fel si deplasarea la locatie in vederea vizionarii in cazul in care doriti montaj.