Camere supraveghere exterior

Instalam camere supraveghere exterior de buna calitate cu ajutorul careia va puteti supraveghea proprietatea. Ideale pentru curti, hale, parcari sau spatii comerciale, aceste camere de supraveghere exterior sunt dotate cu carcasa rezistenta la ploaie, furtuna si descarcari electrice, senzor infrarosu care permite vederea pe timp de noapte, lentila fixa sau varifocala (se ajusteaza in functie de distanta). Camerele de exterior pot avea rezolutie analogica (exprimata in linii tv) sau digitala (megapixeli).
In cazul camerelor de exterior analogice cu cat numarul de linii TV este mai mare cu atat imaginea este mai clara. Noi recomadam instalarea camerelor de 800, 1000 sau in unele cazuri cand situatia o cere, chiar si 1200 de linii tv. Camerele digitale au si un ip propriu, se conecteaza la reteaua internet la fel ca orice calculator, smartphone sau tableta, pot fi controlate de la distanta, imaginea este foarte clara, singurul dezavantaj fiind pretul putin mai ridicat.
In momentul in care decideti sa achitionati pachetul de montaj camere supraveghere trebuie sa tineti cont si de suprafata care urmeaza a fi monitorizata, in functie de aceasta noi va facem o oferta pe masura care corespunde cerintelor dumneavoastra.
Instalarea camerelor de supraveghere nu se poate face fara licenta, firma noastra poseda toate autorizatiile necesare executarii unor astfel de lucrari. Contactati-ne si va vom face o oferta personalizata in functie de necesitati. Consultanta telefonica este gratuita, la fel si deplasarea la domiciliul clientului pentru vizionare.

Se afișează 1–10 din 14 rezultate