Camere supraveghere interior

Executam instalari camere supraveghere interior cu ajutorul carora va veti putea supraveghea locuinta sau biroul in mod eficient. Fie ca este vorba de o singura camera sau o lucrare complexa, noi o vom executa cu maxim profesionalism si seriozitate.
Camerele de supraveghere interior sunt folosite pentru a va supraveghea locuinta, biroul si in general orice incinta inchisa care nu este expusa la ceata, ploaie sau vant. Au un design discret si pot fi montate in aproape orice colt al camerei. Sunt dotate cu senzor infrarosu pentru filmare pe timp de noapte, lentila varifocala ce permite setarea distantei. Poseda functii speciale cu ajutorul carora puteti monitoriza incinta de la distanta prin reteaua internet, cu ajutorul unui smartphone sau computer.
Camerele supraveghere interior pot fi analogice sau digitale, cele digitale avand ip propriu (poseda o adresa ip si pot fi conectate direct la internet). Pretul unor camere ip de interior este mai mare, dar in schimb nu aveti nevoie de un dvr pentru a o puteam monitoriza de la distanta. Daca insa aveti nevoie de stocarea filmelor, aveti nevoie de un dispozitiv special de stocare numit NVR. Pentru camerele de interior analogice (a caror rezolutie se masoara in linii TV) aveti nevoie de un DVR pentru stocarea datelor daca doriti o analiza ulterioara a acestora.

Se afișează toate cele 10 de rezultate