DVR

DVR – Digital Video Recorder – este folosit pentru stocarea si prelucrarea inregistrarilor provenite de la camerele de supraveghere video. Un dvr poate avea 4, 8, 16 sau 32 de canale, pe fiecare canal putand fi montata cate o camera de supraveghere si un microfon (daca dvr-ul este dotat si cu intrare audio). Odata cu dvr-ul trebuie sa achizitionati si un monitor cu ajutorul caruia puteti selecta camerele de supravgeghere pe care doriti sa le urmariti. Ecranul monitorului conectat la dvr este impartit intr-un numar de chenare corespunzator numarului de camere de supraveghere din sistem, atunci cand un chenar este selectat puteti prelucra si urmari imaginle provenite de la camera de supraveghere aleasa.

Un dvr trebuie sa aiba o rezolutie cat mai mare, sa suporte standardul de compresie video H.264, sa poata fi usor configurat chiar si de la distanta, prin internet, cu ajutorul unei tablete, smartphone sau computer. Hard diskul pe care sunt stocate fisierele media sunt incluse sau pot fi achizitionate separat, in majoritatea cazurilor ele nu sunt incluse in dvr.

Intrarile video sunt de tip BNC, iesirile sunt VGA, BNC sau HDMI asigurand capacitatea de a fi conectat la orice tip de monitor. Unele dvr-uri suporta conectarea unui sistem de alarma pe iesirea audio, in momentul in care detectorul de miscare incorporat in sistemul de alarma este activat, sistemul de supraveghere este automat pornit iar imaginile sunt inregistrare si stocate.

Un dvr face parte dintr-un sistem de supraveghere complet format din camere de supraveghere, dvr, hard disk si conectori. Daca nu stiti exact ce dvr sa achizitionati, va rugam sa ne contactati si impreuna vom gasi cea mai buna varianta.