DRV 4 canale

Un DVR 4 canale (Digital Video Recorder) este un dispozitiv hardware folosit la stocarea fisierelor media pentru o prelucrare ulterioara. Dispozitivul DVR 4 canale poate sustine 4 camere de supraveghere. Camerele de supraveghere sunt conectate la dvr, care la randul lui este conectat la un monitor cu ajutorul caruia puteti viziona imaginile transmise de camere. Cea mai importanta caracteristica a unui dvr este rezolutia, cu cat rezolutia este mai mare cu atat calitatea imaginilor este mai buna.

In cazul unui dvr 4 canale, ecranul monitorului este impartit in 4 chenare, fiecare continand imagini transmise de o anume camera. Odata selectat un chenar, vezi primi pe tot ecranul imagini provenite de la acea camera. Un dvr 4 canale este cu atat mai calitativ cu cat rezolutia este mai mare, suporta tipul de compresie media H.264, poate fi usor configurat si setat de la distanta, poate fi conectat la internet, la smartphone sau tableta in vederea vizionarii si prelucrarii imaginilor de la distanta.

Una dintre cele mai importante functii este controlul asupra playback-ului, o inregisrare video poate fi derulata inainte si inapoi chiar daca nu este incheiata.

Pentru alegerea celui mai bun dvr de 4 canale, va rugam sa ne contactati si va vom face o oferta personalizata cerintelor dvs!

Se afișează 1–10 din 13 rezultate