DVR 8 canale

Un dvr 8 canale este un dispozitiv de stocare a fisierelor media, cu ajutorul lui puteti vedea in timp real imaginile transmise de camerele de supraveghere conectate la acel dvr 8 canale (la un dvr 8 canale pot fi conectate, asa cum indica si denumirea, 8 camere de supraveghere).
Un astfel de dvr are iesiri video de tip VGA, BNC si HDMI. Intrarile video sunt de tip BNC. Un dvr poate fi dotat cu intrari/iesiri audio RCA, de obicei exista o singura intrare audio).

Unele dvr-uri 8 canale sunt dotate cu intrari de alarma. In momentul in care detectorul de miscare incorporat alarmei detecteaza miscare, una sau mai multe camere de supraveghere (conectate la dvr) incep sa filmeze.
Imaginile pot fi stocate pe hard diskul dvr-ului sau transmise live, prin internet, pe calculator, tableta sau smartphone.

Pentru o oferta personalizata de instalare camere supraveghere sau achizitionare dvr 8 canale, va rugam sa ne contactati. Asistenta telefonica si deplasarea la locatie pentru vizionare este gratuita!

Se afișează 1–10 din 12 rezultate