Instalare camere supraveghere bona

camera-supraveghere-bonaInstalarea si montajul unui sistem de camere supraveghere are in primul rand un rol de preventie si apoi rol de prindere a unui infractor dupa ce acesta a comis fapta. Dar nu intotdeauna o camera de supraveghere este destinata prinderii unui infractor. Sunt situatii cand instalarea camerelor video au drept rol observarea modului in care se desfasoara o activitate intr-un spatiu de lucru.

Traind intr-o societate in care munca va ocupa o mare parte din timpul zilei, sunteti nevoiti sa apelati de cele mai multe ori la serviciile unei bone pentru a avea grija de copiii dumneavoastra. Fie ca desfasurati o activitate de birou sau munca de teren, aveti nevoie ca in putinele momente de pauza sa verificati daca cei mici sunt in regula sau daca bona angajata se ocupa de acestia in conformitate cu contractul incheiat. Au existat cazuri in care bonele angajate aveau un  comportament dur fata de copii, acestia dezvoltand mai tarziu fobii din cauza traumelor.

Pentru a evita astfel de probleme va recomandam sa apelati cu incredere la o camera supraveghere accesabila prin intermediul internetului. Astfel, dumneavoastra veti avea posibilitatea sa verificati situatia de acasa folosindu-va de un dispozitiv conectat la internet.

Ultimele modele de camere dezvoltate de producatori va permit vizualizarea in timp real prin intermediul internetului. In plus, sunt cateva camere dotate cu microfon de permit  deschiderea unui canal de comunicatie cu cei aflati in incaperea supravegheata.

De cele mai multe ori folositi aceste echipamente pentru ca nu aveti timpul necesar sa comunicati sau sa observati cele petrecute in casa in timp real. Pentru asemenea situatii camerele de supraveghere folosite in acest scop au capacitatea de a inregistra in mod local, direct pe un card de memorie MicroSD.  Memoria de stocare maxim acceptata este de 32 GB si poate pastra inregistrarile imaginilor capturate in 24 h.

Dispozitivele video de supraveghere prin intermediul internetului va ofera posibilitatea de a urmari imaginile live, folosind si un telefon inteligent obisnuit sau o  tableta cu sistem de operate cu iOS, Android, etc.

Daca sunteti interesati de instalarea si montajul unui astfel de echipament, va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin email, pentru a gasi o solutie optima in raport cu cerintele si nevoile dumnevoastra.