Instalare si montaj

Societatea noastra detine toate licentele necesare pentru instalare camere supraveghere. Ne deplasam la orice locatie din tara in vederea vizionarii, deplasarea este GRATUITA in Bucuresti si in imprejurimi. Pasi necesari pentru montaj camere supraveghere sunt urmatorii:

1. Dumneavoastra ne contactati folosind formularul de email sau numarul de telefon, iar noi va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie de montaj camere supraveghere sau sisteme de supraveghere, consultanta telefonica si asistenta tehnica sunt absolut gratuite. Daca aveti deja o schema a sistemului de supraveghere dorit sau ati facut o alegere anterioara, echipa noastra se va deplasa la locatie in vederea executiei lucrarii impreuna cu toate accesoriile necesare montajului. Pretul unui montaj (manopera) se stabileste in functie de complexitatea lucrarii, pretul estimativ fiind in jur de 100 RON pentru o camera de supraveghere.

2. In cazul in care nu stiti exact ce sistem de supraveghere este potrivit pentru spatiul pe care doriti sa-l monitorizati (atat ca pret cat si ca fiablitate si configuratie), echipa noastra se va deplasa gratuit la locatia indicata de dumneavoastra si in urma vizionarii vom prezenta o gama de solutii (acolo unde este cazul) iar dumneavoastra veti alege cea mai buna varianta.

3. In general un sistem de supraveghere consta in: camere de supraveghere, dvr, monitor, hard disk unde vor fi stocate imaginile si accesorii: cabluri, mufe, alimentatori, video balun.

Conform legii 333/2003 sistemele de supraveghere nu pot fi montate de catre persoane neautorizate, instalarea camerelor de supraveghere fara licenta se pedepseste conform legii cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani. Deasemenea, camerele de supraveghere nu pot fi orientate decat inspre perimetrul aflat in proprietatea dumneavoastra.

Ca detalii tehnice generale, dvr-ul folosit pentru primirea si prelucrarea imaginilor trebuie sa aibe o codare audio/video H.264 ceea ce confera calitate sporita imaginii si fisiere media mult mai mici. Hard diskul este recomandat sa fie de tip SATA (hardul nu este inclus aproape niciodata in dvr, el se achizitioneaza separat). Spre exemplu, pe un hard disk de 500 GB, la functionare continua, se pot stoca non stop imagini provenite de la 4 camere de supraveghere timp de 7-10 zile, camerele avand o rezolutie mare (in jur de 1000 linii TV).

Noi tinem seama de toate aceste aspecte tehnice atunci cand proiectam un sistem de supraveghere. Distanta de la dvr pana la camera de supraveghere este foarte importanta in vederea unei transmisii fara intruperi de semnal. Cablul trebuie sa fie neintrerupt, mufele nu trebuie sa fie oxidate, cu ajutorul kituriloor video balun semnalul poate fi transmis pe o distanta de aprox 300m color si 600 m alb negru. Deasemenea trebuie avut in vedere si amperajul sursei pe o distanta mare, deoarece semnalul se poate pierde iar ledurile infrarosu (in cazul unor camere cu vedere pe timp de noapte) nu vor functiona.

Echipa noastra tehnica va garanteaza ca toate aceste aspecte vor fi acoperite, iar montajul va fi pe placut dumneavoastra. Asistenta tehnica ulterioara este gratuita.

Daca lucrarea pe care doriti s-o executati este mai complexa, veti primi o reducere pe masura lucrarii. Contactati-ne si impreuna vom stabili toate detaliile! Satisfactia dumneavoastra este deviza noastra, daca doriti un serviciu de instalare camere supraveghere sau montaj va stam la dispozitie intre orele 10.00 si 18.00.