Montare camere supraveghere

Montare camere supraveghereIn cele ce urmeaza vom descrie etapele de montare camere supraveghere. Lucrarea de montare si instalare camere supraveghere trebuie neaparat realizata cu o firma specializata si care poseda licenta de functionare, in caz contrar riscati sa suportati rigorile legii. Firma noastra va sta la dispozitie pentru astfel de lucrari.

Pasii necesari sunt:

1. Contactati-ne la numarul de telefon afisat pe site in vederea unei consultatii telefonice gratuite in cadrul careia vom afla numarul de camere de supraveghere pe care doriti sa-l instalati, tipul acestora, perimetrul de supravegheat precum si alte detalii de care vom avea nevoie pentru inceperea lucrarii.

Ce trebuie sa stiti este ca pentru a instala un sistem de supraveghere eficient trebuie sa detineti o sursa de curent electric (acest lucru poate fi o problema in conditiile in care doriti sa supravegheati un teren agricol sua o zona in care nu sunt trase fire de curent electric), camerele nu pot fi alimentate in mod eficient de la bateria de masina! Daca doriti sa monitorizati camerele de la distanta dupa montare, trebuie sa detineti si acces la internet (si o cartela vodafone, cosmote sau orange este buna), sistemul poate fi monitorizat cu ajutorul unui smartphone, laptop, tableta sau calculator de tip desktop.

Odata ce aceste aspecte au fost stabilite telefonic, o echipa se va deplasa la locatie in vederea vizionarii. Vizionarea este gratuita!

2. In urma vizionarii inginerii nostri vor realiza proiectul, iar Dumneavoastra va veti da aprobarea sau veti sugera unele modificari referitoare la traseul cablurilor, etc. Dupa care, daca totul este stabilit vom incheia conractul si ne vom apuca de lucru la data stabilita, de cele mai multe ori lucrarea va incepe a doua zi de la incheierea contractului sau la data stabilita de comun acord. Noi vom furniza toate echipamentele de care aveti nevoie (camere de supraveghere, dvr, hard disk, monitor, conectica, etc). Daca cumva aveti deja aceste echipamente si doriti sa instalati cu noi, nu este nicio problema, acceptam instalari si cu echipamentul clientilor. Dupa finalizarea lucrarii oferim service si mentenanta conform contract.

3. Procesul de montare camere supraveghere are loc tinand seama de particularitatea locatiei de supravegheat, trebuiesc acoperite toate unghiurile moarte, acestea vor fi depistate doar daca gandim din perspectiva hotilor. Lentilele camerelor pot fi fixe sau varifocale pentru reglarea distantei, in functie de distanta de supravegheat va vom recomanda cel mai bun si cel mai ieftin sistem, de cele mai multe ori o camera de supraveghere cu lentila fixa este ceea ce va trebuie. In cadrul lucrarii de montaj camere trebuie avuta in vedere pozitionarea corecta a camerelor. Cablurile nu trebuie sa fie intrerupte, trebuie tinut cont de distanta dintre camere, de distanta dintre camere si dvr, de pozitionarea camerelor de supraveghere fata de lumina, de distanta de filmare pe timp de noapte, de capacitatea camerelor de a se adapta diferitelor conditii de luminozitate, toate aceste aspecte vor fi luate in calcul de echipa noastra inainte de a incepe instalarea.

Niciodata nu vor fi folosite camere de supraveghere interior pe post de camere de exterior sau invers! In cazul camerelor de interior ascunse, folosite pentru supravegherea bonei, a copiilor sau a angajatilor, vom avea grija sa va recomandam cele mai discrete locuri care asigura o panorama completa.

Contactati-ne la numarul de pe site sau pe email pentru o oferta completa si personalizata!