Sisteme de supraveghere pentru industria turistica

hotel-camera-supraveghereDatorita crizei economice din ultima perioada piata de oferte turistice din Romania a inceput sa inregistreze o crestere a cererii de pachete turistice interne. Astfel ca in afara pietii romanesti existente, targurile de turism internationale au inceput sa adune tot mai multi clienti straini interesati  sa viziteze Romania.

Cu o cerere crescuta in domeniul turistic, managerii de hoteluri si pensiuni opteaza din ce in ce mai des pentru astfel de pachete sistem camere supraveghere. O investitie intr-un sistem de supraveghere video profesional aduce un plus de confort pentru clientul dumneavoastra. Cat timp este plecat in plimbarile recreative, obiectele personale sunt asigurate.

Datorita reglementarilor in vigoare privind securitatea si supravegherea, montajul si instalarea unor asemenea sisteme de supraveghere trebuie sa fie efectuata de catre firme specializate si licentiate  de organele abilitate in acest sens.

Instalam un sistem video de securitate pentru a putea descoperi faptasul atunci cand se produc furturi sau vandalizari. Un alt aspect al unui montaj de sistem este ca un infractor care a observat ca un “obiectiv” are masuri de siguranta in ceea ce priveste intrarea prin efractie, va abandona tinta avand in vedere ca exista posibilitatea sa ajunga in inchisoare.

Tintele preferate de raufacatori sunt cabanele/pensiunile/hotelurile care sunt izolate de restul localitatii. Un asemenea obiectiv necesita un sistem complex de supraveghere bazat pe camere video, senzori si alarme. Firma noastra poate oferi consultanta si montaj.

In functie de complexitatea locatiei un sistem poate sa contina un numar mai mare de echipamente de supraveghere. In cazul penisunilor de dimensiuni mici se poate utiliza un simplu kit compus dintr-un DVR si cateva camere analogice. In schimb daca aveti un hotel sau o pensiune de dimensiuni mari ce necesita securizarea unui numar de unghiuri mult mai mare, specialistii nostrii va recomanda sa folositi sisteme bazate pe kit-uri ce includ un NVR si camere de tip IP.

Siguranta si securitatea unui obiectiv turistic va poate oferi un flux continuu de turisti anual. In marketingul international se spune ca un client multumit este un agent de publicitate mult mai eficient decat orice campanie pe care o dezvoltati in acest sens. Un client se simte mult mai in siguranta daca achizitioneaza un serviciu sau un produs bazat pe o recomandare a unui cunoscut, in comparatie cu un altul care achizitioneaza acelasi pachet in urma vizionarii unei reclame.

Cu cat sistemul de camere supraveghere este mai complex, cu atat riscurile ce pot interveni intr-o activitate turistica sunt acoperite, astfel incat investitia facuta de dumneavoastra sa fie aducatoare de profit. In momentul in care nu investiti in securitate, riscati sa puneti in pericol investitia initiala si implicit profitul pe care ati previzionat ca-l veti obtine.