Termeni si conditii

Regulament protectia datelor

Acest site colecteaza (optional) urmatoarele date personale, prin formularul de contact:

Nume (optional si prenume)
Adresa de email

Acest date sunt si vor fi folosite strict in scopul unei mai bune comunicari intre societatea noastra si potentialul client, ele nu fac si nu vor face obiectul unei tranzactii in care sunt implicate terte persoane. Pe scurt, datele dumneavoastra nu vor fi vandute, sau instrainate sub nicio forma unor terte persoane. Ele sunt stocate pe serverul de email si vor fi sterse in totalitate la cererea dumneavoastra (prin email sau telefonica). Daca solicitarea nu are loc, ele vor fi sterse oricum de indata ce colaborarea cu noi s-a incheiat definitiv, sau dupa trecerea unui an de la ultima colaborare. Pentru orice solicitare in acest sens va rugam sa ne contactati.

Politica cookie

Acest site foloseste doar cookie-urile implicite setate de catre platforma wordpress. Nicio data personala, sensibila, IP sau oricare alt element care poate duce la identificarea utilizatorului nu este stocat sau prelucrat, acest site este strict de prezentare.

Transport si livrare

Societatea noastra livreaza sisteme de supraveghere in toata tara, produsele ajung la dumneavoastra in maxim 24  de ore. In cazul in care doriti si montaj, deplasarea este gratuita in limita a aprox. 30 km in afara Bucurestiului.

Deasemenea, pentru o comanda mai mare de 1000 RON transportul este gratuit, in cazul in care comanda este mai mica decat suma mentionata, costul transportului este achitat de beneficiar. Livrarea se face prin Fan Curier, costul mediu al transportului este de 20 RON.

Odata cu produsele veti primi si factura fiscala aferenta.

Plata se face ramburs, la primirea coletului, in cazul in care comanda depaseste o anumita suma (5000 RON) se va solicita un avans (jumatate din suma) care va fi achitat de catre dumneavoastra in urma unei facturi proforme.

Conform OUG nr. 34/2014, aveti dreptul legal de a returna orice produs achizitionat in termen de 14 zile, fara nicio explicatie si fara a suporta costuri aditionale. Daca sunteti nemultumim de un produs achizitionat de pe site-ul nostru si doriti sa-l returnati, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.