Transport si livrare

Societatea noastra livreaza sisteme de supraveghere in toata tara, produsele ajung la dumneavoastra in maxim 24  de ore. In cazul in care doriti si montaj, deplasarea este gratuita in limita a aprox. 30 km in afara Bucurestiului.

Deasemenea, pentru o comanda mai mare de 1000 RON transportul este gratuit, in cazul in care comanda este mai mica decat suma mentionata, costul transportului este achitat de beneficiar. Livrarea se face prin Fan Curier, costul mediu al transportului este de 20 RON.

Odata cu produsele veti primi si factura fiscala aferenta.

Plata se face ramburs, la primirea coletului, in cazul in care comanda depaseste o anumita suma (5000 RON) se va solicita un avans (jumatate din suma) care va fi achitat de catre dumneavoastra in urma unei facturi proforme.

Conform OUG nr. 34/2014, aveti dreptul legal de a returna orice produs achizitionat in termen de 14 zile, fara nicio explicatie si fara a suporta costuri aditionale. Daca sunteti nemultumim de un produs achizitionat de pe site-ul nostru si doriti sa-l returnati, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.